Vliegtickets naar Dubai

Ga jij eerdaags Dubai bezoeken? Dan reis jij waarschijnlijk met het vliegtuig. Op deze pagina vind je handige informatie en tips over vliegen naar Dubai, vliegtickets en de luchthaven van Dubai.

Ticketprijzen vergelijken

Wil jij nooit teveel betalen voor je vliegtickets? Dan raden wij jij je aan een vliegticketsvergelijker te gebruiken. Deze vergelijken verschillende vliegtuigmaatschappijen, vliegvelden en datums om voor jou altijd de beste prijs te vinden. Eén van de bekendste vliegticket vergelijker van Nederland is Skyscanner.

Vliegveld van Dubai

Een kwartier rijden van het centrum vind je het internationale vliegveld van Dubai. In 2014 zijn er maar liefst 70.000.000 via dit vliegveld gevlogen. Op dit vliegveld vind je veel winkels waar je goedkoop kan shoppen. Veel mensen die vanaf Dubai naar huis vliegen gaan een paar uur eerder om genoeg tijd te hebben om te shoppen. Drie interessante weetjes over dit vliegveld zijn:

  • Zwemmen – wil jij de wachttijd doorkomen door even lekker te zwemmen? Op dit vliegveld heb je een zwembad. Bij dit zwembad vind je ook nog een sportschool en een Jacuzi.
  • Zen-tuin – na een stressvolle zakentrip even helemaal bijkomen? Na een bezoekje aan de Zen-tuin, die je kan vinden bij gate B7 en B27, ben jij weer helemaal zen.
  • Vijfsterren hotel op het vliegveld – in luxe overnachten op het vliegveld? Dat is in Dubai geen probleem. Op het vliegveld vind je het Dubai international hotel wat van alle luxes is voorzien.

Vakantie in Dubai

Ga jij op vakantie naar dubai? Dan is het wel leuk om te weten wat de leukste bezienswaardigheden van de stad zijn. Wij hebben de leukste dingen samengesteld op de pagina Vakantie in Dubai.

Visum in Dubai

Als je naar Dubai reist dan heb je een visum nodig. Als je een Nederlands paspoort bezit dan hoef je niet voor vertrek een visum aan te vragen. Je kan bij aankomst in Dubai een bezoekersvisum voor 30 dagen krijgen. Als jij langer dan 30 dagen is Dubai blijft kan je deze tegen betaling 30 dagen verlengen. Blijf je langer dan 60 dagen dan moet je een verblijfsvisum aanvragen. Heb je een strafblad? Dan raden we je aan om voor vertrek contact op te nemen met de amabassade van de verenigde arabische emiraten en je situatie uitleggen. Wil je meer weten over een visum? Lees dan verder op onze pagina visum in Dubai.

Tips

  • In Dubai is het niet altijd even gemakkelijk om alcohol te verkrijgen. Bij het verlaten van het vliegtuig in Dubai is dit wel erg gemakkelijk en kan je goed terecht voor bier, wijn, sterke drank etc.
  • In Dubai word er van iedereen verwacht zich aan bepaalde kledingeisen te houden. Kijk op deze pagina voor meer informatie hierover.
  • Wil jij meer weten over de Verenigde Arabische Emiraten? Op onze pagina Verenigde Arabische Emiraten, vind je informatie over het land en de verschillende emiraten.
  • Meer zien? Op een uurtje vliegen van Dubai vind je Qatar. Deze zelfstandige emiraat heeft ook erg veel te bieden voor toeristen. Voor meer informatie over Qatar kan je terecht op onze pagina vakantie in Qatar.