Over ons

Bedankt voor het bezoeken van Vertrek naar Dubai. Wij hopen dat je dankzij onze website antwoord op al je vragen hebt gekregen. Vertrek naar Dubai is een initiatief dat valt onder de vertrek naar websites. De oprichter van deze serie websites is Sebastiaan de Vries. Sebastiaan is ruim 6 jaar geleden naar Spanje geëmigreerd en is daar het online marketing bedrijf 2beoptimized gestart.  Naast de vertrek naar websites heeft dit bedrijf nog meer succesvolle online projecten ontwikkeld.

In de voorbereidingen en in de eerste fase van zijn emigratieproces naar Spanje, kwam hij erachter dat veel informatie die hij had gevonden in boeken en op het internet, verouderd was en niet meer klopte. Daarom is hij in eerste instantie begonnen met de website Vertrek naar Spanje, met als doel andere Nederlanders die naar Spanje gaan emigreren te informeren over zijn ervaringen en de actuele procedures. Dit is een groot succes gebleken en daarom is hij in 2012 begonnen met het uitbreiden van dit concept naar diverse andere landen, zoals vertrek naar Belgie, Duitsland, Frankrijk en nu ook Dubai.

De informatie op deze site helpt Nederlanders die plannen hebben om lange of korte tijd te wonen, werken of studeren in Dubai. Alle artikelen zijn geschreven aan de hand van ervaringen van emigranten die deze Nederlanders voorgingen.

Vertrek naar Dubai biedt gratis informatie op haar site, maar het is helaas niet mogelijk om persoonlijke dienstverlening aan te vragen. Het is wel mogelijk om doorverwezen te worden naar experts die u kunnen helpen in het emigratieproces.

U kunt ons helpen deze website up-to-date te houden, door ons via email: info@vertreknaardubai.nl op te hoogte te brengen als u ervaringen anders waren dan op deze website beschreven.